Skip to Content

Blogginlägg tillhörande kategorin Kärlek

Mål 2014

Övergripande mål 2014
MÅ BRA!!

För att känna att jag kan Må Bra är det några saker jag behöver fortsätta jobba med, både mentalt och fysiskt. På jobbet behöver jag frigöra tid för att kunna jobbare vidare med det jag vill och för att fortsätta utvecklas. Fysiskt vill jag gå ner i vikt för att orka springa samt att jag vill äta hälsosamt för att fortsätta den resa jag påbörjade under 2012/13.

Mina mål/delmål/aktiviteter för 2014 är följande:

Jobb
* Fortsätta säga NEJ!
* Omstrukturera avdelningen enligt förslag – frigöra tid!

Hälsa
Gå ner 26 kilo

Tillbakablick – 2013

Väljer i år att göra en tillbakablick kopplat mot mina mål som jag satte upp för året. 2013 har varit ett omtumlande och händelserikt år på många sätt.

Må Bra
Mitt övergripande mål för året var att må bra och det har jag, i stort sett, gjort. Även om det funnits många tunga stunder, framför i allt under sensommaren och hösten. Men det är väl det jobbiga i livet som gör att man uppskattar de bra sakerna ännu mer. För att Må Bra satte jag upp en delmål inom ett antal olika områden som skulle hjälpa mig att uppnå det övergripande målet.

Jobb
* Säga NEJ!

Åtta månader! And still counting...

Åtta månader idag och det känns så himla bra!! Det går dessutom bra och jag tänker mer o mer sällan på cigaretter och att röka. I tisdags var jag till montörernas läkare och gjorde samma hälsoundersökning som de genomgår varje år för att få stolp- och mastintyg. Alla värden var jättebra (förutom en ton på hörselprovet) och det är skönt. Bara att köra på!

Hur går det då med mina mål som jag satt upp för året??

När det gäller:
Jobb
* Säga NEJ!
* Omstrukturera avdelningen för att orka!

Mål 2013

Övergripande mål 2013
MÅ BRA!!

För att känna att jag kan Må Bra är det några saker jag behöver förändra, både mentalt och fysiskt. På jobbet behöver jag frigöra tid för att känna tillfredställelse. Fysiskt vill jag gå ner i vikt för att orka träna som jag vill samt att jag vill äta hälsosamt för att fortsätta den resa jag påbörjade under 2012.

Mina mål/delmål/aktiviter för 2012 är följande:

Jobb
* Säga NEJ!
* Omstrukturera avdelningen för att orka!

Resor
* Göteborg och Moskva
* En veckas sol/annat med kärleken

Hälsa
Gå ner 28 kilo

Tillbakablick – 2012

2012 har varit fyllt av nya kunskaper och erfarenheter tillsammans med mina kollegor och medarbetare på Jämtkraft. Ett år som både varit helt fantastiskt men samtidigt väldigt jobbigt, då det varit en tuff höst där jag inte hunnit med det jag velat och konstant känt att jag legat efter. Har en del att ta tag i under 2013, framför allt att säga NEJ! Under våren påbörjade jag rekrytering av nya montörer och under hösten anställde jag sex stycken nya till avdelningen. En otroligt positiv kick och ett steg i rätt riktning att förändra och förnya verksamheten.

Året som gått - 2011

Ska försöka mig på att göra en tillbakablick och sammanfattning av året som gått.

De e mycke nu...

Vet inte var jag ska börja för det har hänt en hel del sen sist. Då var jag dessutom låg på energi, men det har omkastats totalt. Det kan bero på att jag kommit igång bra med träningen, för det brukar ge energi så att jag orkar mer.

Bokslut 2010

Sitter här i de sista självande timmarna av 2010 och blickar tillbaka på året som gått. Vad har jag gjort? Vad har hänt? Blev det som jag hoppats?... Har funderat en del under dagen och jag kommer säkert glömma hälften men här kommer iaf ett försök till sammanfattning av mitt 2010.

Paradiset

Efter en händelserik vecka har jag idag landat i mitt paradis (stugan i Åsarna). Skönt att komma hit och bara vara... Smile Här är otroligt lugnt och skönt och det går inte att göra så mycket annat än att koppla av. Dessutom är det ju så pass kallt att det inte går att stöka på utomhus, därför kan jag med gott samvete sitta inne i stugvärmen och mysa. Heart

Reflektioner i skenet av fulllmånen

Sitter i min paradis och myser till Dansbandskampen. Smile Blir lite sugen att svänga mina icke lurviga. Wink Lite svårt dock när jag är här själv. Vilket är något jag återkommer till lite senare.

Kommunikation för att må bra!

Varför ska det vara så svårt att kommunicera?
För mig är öppen och rak kommunikation viktigt för att jag ska må bra! Equal Smile

Att älska...

En god vän till mig skrev här om dagen att en puss är en puss... och det kan jag verkligen skriva under på! Pussar är förbehållna de jag verkligen tycker om, både i ord och handling.

Tillbakablick på året som gått - 2009

Tänkte försöka ge mig på att göra en sammanfattning av 2009!! Ler med tungan ute

Vad ska man säga...

Karlar... är ett släkte för sig... Förvirrad
Trodde det var helt RÄTT!! Men tydligen var det inte så... Dumpad som en... ja, vadå...
Ett sms o sen var allt över, tråkigt men sant! Ingen mer förklaring än att han inte ville gå in i ett förhållande nu... FEGT!
Kan inte göra så mycket åt det, mer än att jag nog tycker att jag är värd en LITE bättre förklaring än så... eller ?!?
Dessutom kom det precis innan min, sedan ett år tillbaka, planerade semesterresa till Berlin. Kändes väl så där, timing... både ja o nej.

Kärleken är...

... nånting helt underbart!! Blinkar
Har gått ett halvår sedan mitt senaste inlägg o det har hunnit hända en del sedan dess... Här kommer en kort sammanfattning...

Under januari-februari genomgick jag en massa undersökningar och fick go!! Skönt att veta att allt funkar som det ska!
Tog kontakt med en klinik för att sätta mina planer i verket...

Kärlek - är det inte det som livet handlar om?!

Kärlek, vad är det egentligen? För mig är det allt! Kärleken finns i det mesta vi företar oss...

Kärlek är att vakna på morgonen och inse att jag är frisk...
Kärlek är att få stöd av någon när man behöver det...
Kärlek är att ge stöd till sina nära när de behöver det...
Kärlek är att känna närhet till den man älskar...
Kärlek är att ha någon att vara förtrolig med...
Kärlek är att bli så där härligt förälskad...
Kärlek är att njuta av en solig vinterdag utomhus tillsammans...
Kärlek är att få tillbringa en dag tillsammans med mina brorsbarn...by Dr. Radut