Skip to Content

Blogginlägg tillhörande kategorin Utveckling

Mål 2014

Övergripande mål 2014
MÅ BRA!!

För att känna att jag kan Må Bra är det några saker jag behöver fortsätta jobba med, både mentalt och fysiskt. På jobbet behöver jag frigöra tid för att kunna jobbare vidare med det jag vill och för att fortsätta utvecklas. Fysiskt vill jag gå ner i vikt för att orka springa samt att jag vill äta hälsosamt för att fortsätta den resa jag påbörjade under 2012/13.

Mina mål/delmål/aktiviteter för 2014 är följande:

Jobb
* Fortsätta säga NEJ!
* Omstrukturera avdelningen enligt förslag – frigöra tid!

Hälsa
Gå ner 26 kilo

Tillbakablick – 2013

Väljer i år att göra en tillbakablick kopplat mot mina mål som jag satte upp för året. 2013 har varit ett omtumlande och händelserikt år på många sätt.

Må Bra
Mitt övergripande mål för året var att må bra och det har jag, i stort sett, gjort. Även om det funnits många tunga stunder, framför i allt under sensommaren och hösten. Men det är väl det jobbiga i livet som gör att man uppskattar de bra sakerna ännu mer. För att Må Bra satte jag upp en delmål inom ett antal olika områden som skulle hjälpa mig att uppnå det övergripande målet.

Jobb
* Säga NEJ!

Mål 2013

Övergripande mål 2013
MÅ BRA!!

För att känna att jag kan Må Bra är det några saker jag behöver förändra, både mentalt och fysiskt. På jobbet behöver jag frigöra tid för att känna tillfredställelse. Fysiskt vill jag gå ner i vikt för att orka träna som jag vill samt att jag vill äta hälsosamt för att fortsätta den resa jag påbörjade under 2012.

Mina mål/delmål/aktiviter för 2012 är följande:

Jobb
* Säga NEJ!
* Omstrukturera avdelningen för att orka!

Resor
* Göteborg och Moskva
* En veckas sol/annat med kärleken

Hälsa
Gå ner 28 kilo

Tillbakablick – 2012

2012 har varit fyllt av nya kunskaper och erfarenheter tillsammans med mina kollegor och medarbetare på Jämtkraft. Ett år som både varit helt fantastiskt men samtidigt väldigt jobbigt, då det varit en tuff höst där jag inte hunnit med det jag velat och konstant känt att jag legat efter. Har en del att ta tag i under 2013, framför allt att säga NEJ! Under våren påbörjade jag rekrytering av nya montörer och under hösten anställde jag sex stycken nya till avdelningen. En otroligt positiv kick och ett steg i rätt riktning att förändra och förnya verksamheten.

Året som gått - 2011

Ska försöka mig på att göra en tillbakablick och sammanfattning av året som gått.

Reflektion rädslor

När jag vaknade imorse insåg jag att det var idag det skulle ske... Jag hade bestämt att jag skulle åka till Kattstrupeforsen och hälsa på min personal som jobbar i dammluckorna där... För att ta sig dit måste man klättra nerför en stege som är 5-6 m lång. Till saken hör att jag har en fobi mot att gå nerför smala och branta trappor, således även stegar. Jag var där i juni på skyddsrond och då skulle vi gå ner för att göra en skyddsinspektion men då var jag för feg för att gå ner och blev kvar på "balkongen" ovanför.

Utmaningen

Strax före jul fick jag frågan, av min gode vän och kontorskamrat Lars-Erik, om jag ville vara med på en utmaning på det nya året. Och målfokuserad som jag är svarade jag givetvis JA! Smile Under jul- och nyårs helgerna har jag funderat på vad det innebär för mig. Vi är tre stycken i denna utmaning och det syftar till att peppa varandra att nå våra mål.

Idag är första dagen på den resa som ska pågå under våren. Målen jag satt upp är:
MÅ BRA!!
Sluta röka
Gå ner 15 kg
Springa HELA vårruset i Sundsvall i maj

Bokslut 2010

Sitter här i de sista självande timmarna av 2010 och blickar tillbaka på året som gått. Vad har jag gjort? Vad har hänt? Blev det som jag hoppats?... Har funderat en del under dagen och jag kommer säkert glömma hälften men här kommer iaf ett försök till sammanfattning av mitt 2010.

Paradiset

Efter en händelserik vecka har jag idag landat i mitt paradis (stugan i Åsarna). Skönt att komma hit och bara vara... Smile Här är otroligt lugnt och skönt och det går inte att göra så mycket annat än att koppla av. Dessutom är det ju så pass kallt att det inte går att stöka på utomhus, därför kan jag med gott samvete sitta inne i stugvärmen och mysa. Heart

Övervinna rädslor

Att övervinna rädslor är något var och en av oss borde testa ibland. Om inte annat för att lära oss att tänja våra gränser och utöka vår komfortzon.

Praktik Food

Under tre veckor i maj genomförde jag en arbetspraktik på Food restaurang och catering. Detta för att lära mig mer om hur det fungerar i ett storkök. Om jag ska gå vidare med min dröm om egen lunchrestaurang/affär så är det en hel del jag behöver lära mig.

Egen hemsida

Nu har jag äntligen påbörjat mitt arbete med en egen hemsida. Apache mm är installerat och min site är uppsatt som localhost. Vad heter då min sida? Jo, ödin.se eller ödin.com. Dock är inget publicerat ännu, men det kommer, inom en inte allt för lång framtid hoppas jag! Lerby Dr. Radut