Skip to Content

Bokslut 2010

Sitter här i de sista självande timmarna av 2010 och blickar tillbaka på året som gått. Vad har jag gjort? Vad har hänt? Blev det som jag hoppats?... Har funderat en del under dagen och jag kommer säkert glömma hälften men här kommer iaf ett försök till sammanfattning av mitt 2010.

Året började med kompetensutveckling i form av studier på Mittuniversitetet. Jag läste en kurs i kvalitetsteknik som heter "Att skapa upplevelser", en rolig kurs och lite annorlunda. Jag hade också fått ett kontor att gå till och det kändes mycket bra. Bra för studierna men även för att försöka arbeta. Jag jobbade en del med mina båda affärsplaner och var väldigt kluven till min restaurangidé, mest med tanke på att det är svårt att få lönsamhet i det.
Under våren byggde jag denna hemsida, något som var jätteskoj och utvecklande. Jag har flyttat min blogg och innan sommaren började jag lägga ut hälsosamma recept, en gång/vecka, i min blogg. Målet är att detta, så småningom, ska bli en egen databas på min hemsida.
Under vintern/våren försökte jag få till en praktik inom restuarang, för att få känna på hur det skulle vara. I maj praktiserade jag därför i 3 veckor på Food Restuarang & Catering. Det var bara så himla skoj!!! Efter praktiken kände jag att jag definitivt ska leva min dröm. Under sommaren lade jag ett bud på Tuttis och var på banken för att låna pengar. Tyvärr fick jag inget lån och när beskedet kom i början av september fick jag samtidigt rådet att inte köpa Tuttis, p.g.a det var konkursmässigt, blev jag helt tomt inombords, då jag var så superladdad för det. Tog några dagar och funderade på framtiden. Bestämde mig då för att satsa på konsulting inom Häsla, Kvalitet och Ledarskap och "Ödin HQM" började ta form. Har under den senare delen av året aktivt sökt uppdrag för att officiellt kunna dra igång min konsultverksamhet. Drömmen om en lunchrestaurang/affär finns fortfarande kvar och är något jag ska genomföra, men nu behöver jag spara pengar och få en inkomst. Söker även jobb parallellt med uppdragssökandet, men vill helst inte vara anställd. Jag har även börjat sälja bl.a. Aloe Vera produkter för LR och det känns spännande. Gick jättebra första månaden, sen blev det jul, men är något jag ska ta upp igen i början av 2011.

Vad gäller min hälsa och träning har jag varit sjukt dålig på att träna under 2010. Gjorde ett tappert försök under Q1 att komma igång, men så blev jag förkyld och kom av mig. Har däremot promenerat en hel del, vilket känns bra, men mer fokus på kondition och styrka är något jag behöver ta tag i. Däremot har jag kommit igång ordentligt med dansandet igen och det är så himla roligt. Har hittat många nya kavaljer och jag försöker, varje danskväll, att hitta en "oskuld" (en som jag inte tidigare dansat med), vilket är största anledningen till att jag nu oftast har fullt upp när jag går på dans. Equal Smile
Vad gäller vikten så ligger jag ung på samma nivå som för ett år sen, vilket inte är ok!! Så nya tag under 2011. Har fått en utmaning som jag antagit och har börjat fundera på mål runt detta och dessa går inom temat hälsa. Ska även sätta mål på jobbfronten, men det får bli under kontorstid. Smile

Hade ju så klart hoppats på att träffa kärleken under 2010, men så blev det inte. Dejtade en kille efter min Barcelona-resa i juli (som för övrigt var toppen o som jag skrivit om under resedagbok), men han var inte rätt. Han hade ingen humor och jag kände inget pirr alls för honom. Sedan dejtade jag en kille, som jag träffat för några år sen och träffade igen i maj på dansgalan i Nälden. Han hörde av sig i början av september. Vi träffades några gånger och jag var väldigt "sluten" i början, men efter ett tag kändes det bra och jag började få känslor för honom. Vad händer då? Jo, han bara "försvinner", utan ett ord och ingen förklaring. Så himla dåligt!! Vi hade dessutom pratat om vikten av kommunikation, men det var visst inte viktigt. Så han var inte heller rätt. Men jag har inte gett upp hoppet! Prinsen finns nånstans där ute och han dyker upp när det är rätt och meningen. Har dessutom fått "mannen i mitt liv" i skallen igen och behöver jobba med att få bort honom därifrån igen. Detta beroende på att han hörde av sig, när jag börjat släppa taget + att jag såg honom när jag var på väg hem från Dalarna... Worried
Har under 2010 försökt bli gravid, på naturlig väg, men det har inte lyckats. Har mer eller mindre börjat inse att det kanske inte är meningen att jag ska bli mamma. Jag har också lagt ner projektet Köpenhamn. Därför var det extra roligt att jag blev faster igen i mitten av juni. Så himla mysigt att få snusa bebbe, synd bara att de bor så långt borta. Men det kanske löser sig om jag får ett uppdrag i Sthlm.

Under hösten läste jag boken "Hemligheten-The Secret" och jag fick otroligt med energi av detta. Jag har sedan formulerat vad jag vill inom olika områden i mitt liv och försöker med jämna mellanrum att intala mig hur det ska bli. Försöker också att tänka lite annorlunda och styra undan negativa tanker när de dyker upp i skallen. Jag ska fokusera mer på detta under 2011!!

Till sist några ord på vägen!
"Du kan få vad du vill om du visualiserar det, tror på det och redan är där!!"story | by Dr. Radut