Skip to Content

Kommunikation för att må bra!

Varför ska det vara så svårt att kommunicera?
För mig är öppen och rak kommunikation viktigt för att jag ska må bra! Equal Smile
Att träffa någon kan vara lika underbart som frustrerande. Underbart när man ses och bara får vara med varann. Heart Frustrerande när man bara går och väntar och ingenting vet... Det är lika frustrerande att själv inte veta vad jag vill som när jag inte vet vad den andre vill. Men det enda sättet att få reda på det är genom att kommunicera. Det är iaf min erfarenhet. För vad jag vet är inte vi människor tankeläsare, åtminstone är då inte jag det. Så hur svårt kan de va??

Vad konstigt det är egentligen... Känslorna och allt som följer med dessa är lika vare sig man är 20 eller man är 40. Eller det kanske inte är så konstigt egentligen... vi är ju ändå samma inombords. Det som förändrats är att vi mognar med åren och förhoppningsvis lär oss mer om oss själva och om vad vi vill och inte vill. Och det jag inte vill är att bli ignorerad. Det jag däremot vill är att andra är ärliga mot mig! Då kan jag själv besluta om vad jag vill förändra eller inte förändra, vad jag vill känna eller inte känna.

Jag känner positiva känslor som föder positiva tankar som leder till att positiva saker kommer till mig! Och jag vill inte att detta ska rubbas bara för att jag inte får veta vad som händer!!

Kommentarer

Path-auto, och annat

Hej!

Du borde ändra dina inställningar i path-auto så att den ersätter å, ä och ö, det ser inte så bra ut i många sammanhang.

Vad gäller ditt kloka inlägg så har jag bara en sak att tillägga angående att man blir äldre, man riskerar att bli mer räddhågsen pga alla nitar man gått på, all orädd energi man satsat som sen fallit platt. Det behöver inte bli så, men risken finns där, ju äldre man blir desto mer behöver man peppa sig själv till att våga.

=)story | by Dr. Radut