Skip to Content

Mål 2013

Övergripande mål 2013
MÅ BRA!!

För att känna att jag kan Må Bra är det några saker jag behöver förändra, både mentalt och fysiskt. På jobbet behöver jag frigöra tid för att känna tillfredställelse. Fysiskt vill jag gå ner i vikt för att orka träna som jag vill samt att jag vill äta hälsosamt för att fortsätta den resa jag påbörjade under 2012.

Mina mål/delmål/aktiviter för 2012 är följande:

Jobb
* Säga NEJ!
* Omstrukturera avdelningen för att orka!

Resor
* Göteborg och Moskva
* En veckas sol/annat med kärleken

Hälsa
Gå ner 28 kilo
* 8 kg (99,9) innan 28/2 (v 9)
* 20 kg (88) innan Vårruset (v 24)
* 28 kg (80) innan Tjejmilen (v 36)

Träning
Träna/motionera 3,5 dar/vecka = 182 dagar
* Börja löpträna i mars (när jag väger tvåsiffrigt)
* Styrkepass, 2 st/vecka
* Dans 1 gång / månad

Kärlek
* Träffa kärleken och få tvåsamhet! Heart
* Flytta till större boende

Mina löften för 2012:
2012 gav mig själv några löften, vilka var som följer:
* Stå stark i mina beslut!
* Leva här och nu!
* Vakna med ett leende på läpparna och vara tacksam varje dag!

Jag vet inte om jag lyckats varje dag, men större delen av året har jag nog levt så här. Jag tänker fortsätta med den ambitionen. Något jag tycker var och en borde fundera på. Smilestory | by Dr. Radut