Skip to Content

Vad ska man säga...

Karlar... är ett släkte för sig... Förvirrad
Trodde det var helt RÄTT!! Men tydligen var det inte så... Dumpad som en... ja, vadå...
Ett sms o sen var allt över, tråkigt men sant! Ingen mer förklaring än att han inte ville gå in i ett förhållande nu... FEGT!
Kan inte göra så mycket åt det, mer än att jag nog tycker att jag är värd en LITE bättre förklaring än så... eller ?!?
Dessutom kom det precis innan min, sedan ett år tillbaka, planerade semesterresa till Berlin. Kändes väl så där, timing... både ja o nej.
Just då var det bara skönt att komma bort o jag hade en helt underbar semester! Fint väder, superbra tävlingar med bl.a. 2 världsrekord av Bolt och en underbar stad. Dessutom omgiven av massor av mysiga vänner. Sen tillbaka till verkligheten...
Jag ska inte dra alla karlar över samma kam... har MASSOR av helt underbara killkompisar, som dessutom varit ett toppenstöd under den här tiden. Tack alla underbara vänner!! Rött hjärta Jag kanske ska hålla mig till att vara vän med killarna?! Verkar, i det här läget, vara det bästa...

Vad händer för övrigt då, förutom att jag försöker hitta tillbaka till vardagen? Tja... jag funderar över vad jag vill med mitt liv... Första beslutet att fatta är väl hur jag ska göra med det beslut jag la på is i maj, när prinsen kom in i mitt liv... Vet inte alls vad jag känner för det nu... Förvirrad Känns så otroligt stort att jag har svårt att besluta... Den största frågan är väl om jag är beredd att gå in i detta ensam? Vill jag verkligen ta allt ansvar själv? Att jag klarar det är jag inte det minsta tveksam till... men är jag beredd att aldrig ha någon att dela ansvaret med? Med allt vad det innebär... Som en god vän till mig sa... Ja=ja, Nej=nej o Kanske=nej. Det innebär att så länge jag är tveksam blir det nog ett nej...
Detta påverkar så klart mitt övriga liv... Jag får därmed arbeta vidare med mina planer på att starta eget o parallellt med det söker jag jobb... ifall det visar sig att min idé inte håller...

Just nu försöker jag skapa en struktur i min vardag. Träning på morgonen, sen ett par-tre timmars "jobb". Skriva CV, söka jobb, arbeta med affärsplan, budget osv... Efter det kan jag med gott samvete bara vara o hitta tillbaka till mig själv... och sätta mål för framtiden...
För att inte låta totalt bitter, vill jag bara säga att jag haft en helt underbar sommar! Med kärlek, massor av fina dagar och en skön ledighet. Sol

Fick en låt spelad för mig av en god vän som jag tänkte dela med mig av... Passar in så bra nu!!
Kram på er alla!!

Sarah Dawn Finer - Moving onstory | by Dr. Radut