Skip to Content

Kärleken är...

... nånting helt underbart!! Blinkar
Har gått ett halvår sedan mitt senaste inlägg o det har hunnit hända en del sedan dess... Här kommer en kort sammanfattning...

Under januari-februari genomgick jag en massa undersökningar och fick go!! Skönt att veta att allt funkar som det ska!
Tog kontakt med en klinik för att sätta mina planer i verket...
Blev under mars uppsagd från jobbet o det satte en del funderingar i huvet på mig... ska jag genomföra detta eller inte... men jag valde att fortsätta med mina planer... Samtidigt började jag fundera på vad jag skulle göra nu när jag blivit utan jobb... Jo, försöka genomföra mina drömmar om att starta eget. En kombinerad lunchrestaurang/affär som serverar o säljer god o hälsosam mat. Gick en "egen start" utbildning via TRR i april och bollen var i rullning...
I början av maj hade jag så kontaktsamtal med kliniken och planen var att jag skulle åka i juni... vad händer då???
Jo, jag träffar KÄRLEKEN 2 dar efteråt. Förvånad
Är det möjligt?? Gick som i en dimma i några veckor och ingen kände igen mig... Fattade INGENTING! För första gången i mitt 41-åriga liv får jag vara med om nåt så underbart!! Helt otroligt!!! Och det håller än, men jag börjar sansa mig trots att jag går mellan hopp o förtvivlan. FAAN, vad jobbigt det är så här i början när man inte vet vad det ska leda till o samtidigt är det så otroligt underbart! Ja, jag är KÄÄÄR!!! Generad
Vad gäller kliniken så har jag lagt det på is några månader till jag vet vad kärleken leder till, den som lever får se och det finns en mening med allt!! Skrattar
Ja, jag tror verkligen på ödet och detta är så helt otroligt bara underbart! Men vi bor en bit från varandra så det är inte helt lätt att bara träffas när helst vi skulle vilja... Men tror man tillräckligt mycket så ordnar det sig.
Vad gäller mina planer på eget så finns de fortfarande, men vart?, det är skrivet i stjärnorna och just nu har jag bara semester.

Love is all aroundstory | by Dr. Radut