Skip to Content

De e mycke nu...

Vet inte var jag ska börja för det har hänt en hel del sen sist. Då var jag dessutom låg på energi, men det har omkastats totalt. Det kan bero på att jag kommit igång bra med träningen, för det brukar ge energi så att jag orkar mer.
Utmaningens andra vecka fortsatte jag träna bra och kom även igång bra med maten och åt knappt nåt godis alls. Ändå hände ingenting på vågen. Då bestämde jag mig för att uppsöka ViktVäktarna efter ett drygt års frånvaro. När jag vägde in mig var det med +3.8 kg på ett drygt år. Det får väl anses vara rätt ok, med tanke på att jag faktiskt inte varit stenhård under det gångna året och att jag dessutom tränat dåligt. Min träning har mest bestått av dans och sporadiska promenader.
Konstaterade när jag var på gymmet häromdagen att jag under januri har tränat mer än jag gjorde totalt under hela 2010, så det känns mycket bra!! Smile
Första veckan på VV resulterade i bra viktminskning så nu är det bara att hänga i med bra mat och regelbunden träning, både styrka och kondition. Gjorde för övrigt mitt första löp-pass, på länge, igår och det kändes bra! Ska nog komma i form till Vårruset så att jag lyckas springa hela som är mitt mål. Laughing out loud
Ja, hur har det då gått med rökningen?? Under januari har jag tänkt och gjort några mindre tappra försök, men i slutet av månaden kändes det mindre o mindre gott och jag blev mer o mer peppad, så from 1 februari är jag rökfri! Jag vet, det har bara gått drygt en dag ännu och det går, men jag får kämpa! Det går jättebra så länge jag inte är hemma, men så fort jag kommer hem o sätter mig ner så kommer suget, som ett brev på Posten. Men då gäller det att tänka positivt! Och känna känslan av hur det känns när jag är frisk, orkar mer och har mer pengar över. Equal Smile

På arbetsfronten börjar det röra på sig rejält! Sökte ett jobb som avdelningschef (som jag inte tyckte att jag var kvalificerad för) förra måndagen och i tordags ringde de o ville träffa mig på en intervju. Jisses vad glad jag blev! Känns jättebra att jag faktiskt "duger" och även om jag inte får jobbet så har det definitivt gett mig en rejäl boost. Ska för övrigt på intervjun imorgon bitti och jag har läst på om företaget, pratat med mina referenser, kopierat mina betyg och gått igenom vad jag gjort, vem jag är och vad jag är bra på. Känner mig så förberedd som jag kan vara! Nu ska jag bara leverera oxå. Tongue
Samtidigt har det första uppdraget, i Sthlm, som jag offererade på väckts till liv. Uppdraget har blivit lite utökat med resurshantering (tdigare kvalitetsinriktning) och känns fortfarande intressant. De vill träffa mig för en intervju i nästa vecka och väntar nu på bekräftelse på dag så att jag, via AF, kan boka resa. Ja, här har jag gått o letat uppdrag o sökt jobb i några månader o nu händer helt plötsligt allt på en gång. Rolling Eyes

Vad händer med kärlekslivet då? Ja, det är en historia för sig... Har träffat nån (på nätet) som kan vara intressant, men det får jag oxå vet imorgon. Ska nämligen på dejt direkt efter intervjun. Känns iaf bra så långt! Sen får vi se hur det känns irl. Ojoj, de e mycke nu! Men det är bara positivt! Day Dreaming

Fortsättning följer... Winkstory | by Dr. Radut