Skip to Content

Egen hemsida

Nu har jag äntligen påbörjat mitt arbete med en egen hemsida. Apache mm är installerat och min site är uppsatt som localhost. Vad heter då min sida? Jo, ödin.se eller ödin.com. Dock är inget publicerat ännu, men det kommer, inom en inte allt för lång framtid hoppas jag! Ler

Jag har väl ännu inte 100% koll på vad den kommer att innehålla, men jag ska iaf bygga den så att jag kan flytta delar av den till en ev ftg-sida så småningom. Till att börja med ska jag flytta bloggen, vilket innebär att detta kommer att bli mitt sista inlägg här. Sedan ska jag nog också flytta mina bilder osv. Det innebär att jag på sikt kommer att ta bort mitt hotmail-konto. Så framöver är det min nya mailadress som gäller, gunilla.oedin@gmail.com.
På sidan kommer jag även att skapa en recept-databas, med mina favoritrecept. Jag kommer nog även att försöka lägga upp lite Hälso-information, med tanke på min framtida business. Jag tar tacksamt emot förslag på sådant som kan vara av intresse att hitta där.

Vad har annars hänt? Jo, jag har avslutat kursen "Att skapa upplevelser" och det känns bra! Alla uppgifter inlämnade, nu väntar jag bara på respons på det som är gjort. Betyget spelar väl eg ingen roll, bara jag får godkänt. Kursen har varit jätteskoj och jag har nog lärt mig en hel del som jag kan ha nytta av framöver, om jag går vidare med min idé runt lunchrest/affär. På den fronten har det väl inte hänt så mycket nytt. Skolan har tagit väldigt mycket tid och kraft under feb-mars. Men nu är det dock dax att sätta fart. Hitta praktikplats, jobba vidare på affärsplan mm. Detta parallellt med hemsidebygge. Har en del andra idéer också runt tema Hälsa som jag ska jobba vidare med.

På kärleksfronten intet nytt! MEN, när det är meningen så händer det! Skrattar Rött hjärta

That's all for now! Nästa inlägg hoppas jag kommer på ödin.se.story | by Dr. Radut