Skip to Content

Vad värderas högst vid stora, avgörande livsbeslut??

Snart 41... och än har inte prinsen dykt upp! Hrm.... vad gör man då då??
Tar saken i egna händer?? Ler med tungan ute
Eller kanske forsätta att vänta... men då verkar jag få vänta... och det känns, just nu, inte som ett bra val!

Helt klart finns det idag alternativ och dessa utforskas för fullt just nu. Men jisses vilka tester man måste genomgå... Det är väl bara att börja ringa runt o boka tider för allt. Om allt sedan är ok, ja då är det dax att ta det definitiva beslutet, för som sagt, åren går... och jag blir inte direkt yngre... även om det ibland känns så!! Skrattar Sedan ställs det även en hel del andra krav men de ska jag väl fixa galant... Blinkar

För att så småningom kunna fatta ett bra beslut behöver jag nog lista födelar och nackdelar. Beslutet kommer nog ändå inte att bli helt lätt. Men samtidigt måste jag ju prova, för vem vet, det kanske inte ens funkar! Undrar om jag redan bestämt mig?? Förvirrad Ler Nej, det tror jag inte, men visst låter det onekligen intressant och inte speciellt kostsamt heller. Men visst, annat som jag vill göra, måste jag stå över. Det hamnar väl kanske på minuskontot då, eller?!

Vilket stöd får man? Ja, det vet jag faktiskt inte... måste nog leta något forum för andra i samma situation, där kanske jag kan få svar på att alla de frågor och funderingar som snurrar runt i mitt huvud just nu...

Jag tror att det som är meningen det händer, men är det då meningen att man ska utmana ödet?? Och skapa egna vägar... som inte var förutbestämt?? Hur mycket kan man själv påverka ödet... Val måste man göra hela livet och det är valen som styr... men när valen drastiskt påverkar ens liv, är det då meningen att man själv ska välja?? Hrm.... Det känns i alla fall bra att det finns alternativ och att jag ändå har ett val... Skrattar

Ja, detta är ju oxå ett alternativ... Blinkar Lyssna så märker du...

Heart - All I wanna do...story | by Dr. Radut