Veckans mattips, v.1121
Efter en rejäl regnskur skiner nu solen från en klarblå himmel. Underbart! Vad passar då bättre än ett grillrecept?!!
Fisk i folie
4 portioner (10 pp/port)
600g hoki
200g gröna bönor
2 tomater
1 bit purjolök
4 msk dill
4 portioner kokt potatis
1,5 dl matlagningsgrädde 4%
1,5 msk sweet chilisås
1 klyfta hackad vitlök
1 msk saft av lime
Dela bönorna, skiva tomaterna och strimla purjon. Fördela det på 4 ark aluminiumfolie. Dela fisken i 4 bitar och lägg ovanpå grönsakerna. Blanda grädde, chilisås, vitlök o limesaft, häll det jämnt fördelat över fisken. Vik ihop folien till paket och lägg paketen på grillen c:a 15 minuter.
Servera med potatis och en god blandad sallad.
Ät och NJUT!
Källa: Sommarguiden