Skip to Content

Spännande tid framöver...

En månad har gått sen sist och även om jag tycker att jag inte gör så mycket så verkar det hända massor ändå.

Jag har bland annat sökt ett jobb som butikschef på Flash, som öppnar här i stan i december. Ett mycket intressant företag och vad jag tror även ett roligt jobb. Tyvärr var jag sent ute med ansökan, men jag försökte ändå matcha mitt brev så bra jag bara kunde. Hoppas bara att det räcker till intervju, då har jag ju chansen att visa att jag verkligen är rätt för jobbet.
Har via TRR tittat på mitt nätverk och mina kontakter. Jobbar nu vidare med denna lista och har i hemuppgift till nästa vecka att genomföra tre kontaktsamtal. Under förra veckan genomförde jag det första och det hoppas jag resulterar i en praktik på Kalori i Stockholm. Han jag pratade med ville att jag skulle maila mera information, vilket jag gjort, och sedan ska vi prata igen på telefon. Detta är ett steg i att starta eget inom restaurang. Här om fredagen var jag och tittade på Prästgatan 12 och det stället är verkligen intressant, mysigt o har stor potential. Dock krävs en del ombyggnationen och investeringar för att jag ska kunna servera varm lunch, vilket är det jag vill. Jag arbetar vidare med detta och har också hittat en bra sajt, http://www.startarestaurang.se/, där det finnas massor av information om vad jag bör tänka på när jag öppnar en restaurang. Listan är lång på saker som jag bör/ska göra i samband med detta. Skrattar

Privat så händer det väl också en del. Kontakt återtagen, men denna gång för att jag ska få "hjälp" med det jag vill... Vi får väl se om det blir något resultat av det också, men mer om det berättar jag om en annan gång.
Det som jag tidigare trodde var mitt öde är jag fortfarande övertygad om att det är... har lyssnat igenom mina gamla spå-band och alla råd jag fått stämmer så bra, även det om relationer, arbete osv. Nu är det bara att vänta och se, för det som är meningen det händer... och jag kan inte påverka det så mycket, mer än att lyssna på min intuition och gå på det som känns rätt i mitt Rött hjärta.

Vi går mot en ljus tid, även om det är mörkt ute och då menar jag verkligen mörkt. Rent av svart!! Det kom lite snö och allt blev ljust och vackert, lika fort försvann det. Men det kan inte vara långt borta nu. Till första advent vill jag ha snö. Ser verkligen fram emot att julpynta, ta fram adventsstjärnor, stakar, julgardiner mm. Så himla mysigt att få tända massor av ljus och lysa upp lite i vintermörkret!! Stjärna

I'm dreaming of a white Christmasstory | by Dr. Radut