Skip to Content

Är igång med EN del

Starten på veckan har varit helt ok vad gäller mat o hälsa. Har bytt ut frukost o middag mot proteindrink och försökt äta nyttiga luncher o sparsamt med fika på kvällarna. Frukt till mellis både på fm och em. Är inte hunrig nu mellan målitderna och sötsuget är så gott som borta.
Har kört en Aloe vera utrensning av slaggprodukterna i kroppen och jag börjar känna mig piggare och jag tror oxå att det är det som hjälpt till att minska sötsuget. Nu ser jag med tillförsikt fram emot kommande dagar och veckor vad gäller födointag och en förhoppningsvis fortsatt viktminskning. Jag har gått ner lite drygt 2 kg, kanske inte så mycket, men däremot har nog omfånget runt midjan minskar mer. Byxorna stramar inte och magen känns mycket mindre. Jag brukar vara uppblåst o det är så gott som borta. Detta tror jag att jag kan tacka Aloe veran för, som jag nu för övrigt har börjat marknadsföra. Smile

Jag har börjat sälja/marknadsföra produkter från LR Health & Beauty System. Till en början kommer jag att fokusera på deras Aloe Vera produkter då det känns närmast hjärtat för mig, i.o.m. att det handlar om den personliga hälsan och det fysiska välmåendet. Jag tycker att det är en bra produkt som fungerar och då känns det enkelt att marknadsföra den. Jag hade en första träff för några vänner hemma hos mig igår, där jag skulle lära mig mera om företaget och produkterna, och det kändes jättebra och där de flesta blev intresserade. Laughing out loud Hoppas bara att det går lika bra framåt oxå. Applause Om jag lyckas som jag tänkt mig, ska denna extraförtjänst gå till min planerade Korea resa nästa höst. Equal Smile

Håll tummarna mina vänner och hör av dig till mig om du är intresserad av några produkter från LR. Winkstory | by Dr. Radut