Skip to Content

Middag med brainstorming

Idag har det känts rätt bra med att bara dricka maten. Frukt på em och fm för att få tugga lite, annars inget extra. En liten lunchpromenad gjorde att jag kommit upp i drygt 6000 steg idag, vilket får vara ok med tanke på att jag mest bara sitter hela dagen.
På jobb-fronten har inte energin varit på topp direkt, har börjat kika på hur jag ska få till en kompetens CV, men just nu känns det inte helt självklart, så jag får fundera lite till på det.

Ikväll var jag bjuden på middag hos Lars-Erik tillsammans med tre andra, varav två jag inte träffat förut. Fick riktigt god mat, en kycklingtortilla som är ett VV recept. Smile Efter maten gick L-E igenom sin affärsidé för sitt företag och vi kom med lite frågor om förtydliganden och även en del "goda råd". Sedan körde vi en liten brainstorming för att försöka spåna fram en logotype till hans företagsprofil. Inte helt enkelt, det måste ju vara något som fungerar i längden, som passar med företaget och som han ska känna för. När energin gick ner gjorde L-E en supergod kladdkaka som inmundigades tillsammans med lite té. Kanske inte den nyttigaste avslutningen på dagen, men vadå... nåt får jag ju unna mig. Laughing out loud Hoppas iaf att vi lyckades ge honom lite idéer att arbeta vidare med.story | by Dr. Radut