Skip to Content

EM är nu igång

Vaknade vid sex, inte direkt pigg... Sad Insåg inatt att fönstret stått öppet. Inte undra på att det låtit som konserten ägde rum på rummet eller att jag sovit på en autostrada... Blev betydligt tystare när jag stängde och kunde då äntligen somna.

Tidig frukost, packat väskan och begav oss upp till arenen (Olympiastadion) vid halv nio. Första start på pass 1 var kl 09.30. Förmiddagen var lyckad ur svensk synvinkel, ett personbästa och 4 finalplatser av 6 startande. Carro lyckades komma till final som 12'a med ett bättre andra hopp än den som kom 13'e. Övriga till final var Mattias Jons (slägga), Anna Söderberg (diskus) och Helena Engman (kula.)

Olympiastadion

När försökspasset var slut tog vi bergbanan och Metron in till gamla stan där vi hittade ett jättemysigt ställe att äta lunch på. Åt en supergod förrätt (endive och roquefortröra) och en ”skum” men god fisk (Sepia) till varmrätt. En promenad till hotellet via matmarknanden ”La Boqueria”. Skulle köpa saffran men det fanns ingen så istället inhandlades frukt och en god glass som efterrätt till lunchen.

Kl. 18 avgick vi åter mot stadion. Väl framme låg nu solen på där vi sitter. Varmt och gott, eller nåt... Cool Kvällen gick snabbt och vi fick med oss Thörnblad till final. Anna Söderberg slutade nia i kulfinalen, helt klart godkänt. 10.000 meters loppet fick en väldigt spännande upplösning med en jämn fight mellan två britter och en spanjor där britterna gick segrande ur striden.

Kvällen var slut 21.30. Letade mig, tillsammans med Ola, Erik och Ewa-Lena på en buss som tog oss ner på stan, där hittade vi en liten restaurang som serverade oss var sin pizza, smakligt och trevligt. Åter på hotellet vid midnatt och nu ska sängen få mitt sällskap. Smile

Pizza

Antal steg idag: 15145, en bra dag! Blir promenader både till och från stadion och idag även en del traskande vid lunchuppehållet inne i stan.story | by Dr. Radut