Skip to Content

Var sak har sin tid...

... och nu är det mest tid för att planera mitt kommande yrkesliv. Den senaste veckan har varit positiv både privat och ur ett yrkesperspektiv. Gick en kurs via TRR för 2 veckor sedan som gick ut på att inventera sin egen kompetens. Vi jobbade med vad vi kan, vilka vi är, vad vi vill och vad som är viktigt framåt. Det var oerhört nyttigt och intressant att faktiskt dokumentera det som jag nog visste men inte hade ord på. Detta är ett första steg att bygga vidare på.
Efter det hade jag ett möte med TRR för en vecka sen och det var en riktig energikick. Vi gick igenom dels det jag hade kommit fram till på kursen men vi tittade även vidare på min affärsidé. Jag ska få hjälp att Trygghetsrådet att göra en praktik på en en hälsosam restaurang i Stockholm el Göteborg. Jag har kikat lite på detta och har hittat två intressanta ställen i Stockholm som jag ska kontakta för att se om det är möjligt med praktik. TRR betalar resa och boende och jag har ju lön redan, så det kostar inte restaurangen nåt. Ler En av de jag hittat är: www.kalori.se.
Vidare har jag, tillsammans med en ny vän, varit och lunchat på Prästgatan 12 som jag funderat på att köpa. Hon är igång med sälja igen nu (efter att det legat nere av privata skäl) och jag har nu fått ett mail om kontakt ifall jag är intresserad av att komma dit och titta. Med anledning av detta har jag även varit i kontakt med en firma som ska värdera stället och DET var INTE billigt... men TRR har lovat att betala detta oxå. Kan man ha det bättre förspänt?? Ler med tungan ute Men till syven o sist är det ju ändå upp till mig.
Jag har också sökt ett intressant jobb, som sektionschef på Skatteverket i Sundsvall... Skulle iaf vara skoj om jag får komma på intervju. Nog om jobb... Fest

Jaha, vad händer på det "privata" planet då... Oerhört skönt att jag äntligen tagit steget från den relation jag berättade om sist. Saknar det INTE!! Och det känns helt fantastiskt!! Däremot hör han av sig med jämna mellanrum och det är oerhört frustrerande. Men han ger sig väl så småningom, kanske...
I övrigt händer det väl inte så mycket egentligen, förutom att jag fick ett otroligt trivsamt telefonsamtal förra helgen. Det kändes väldigt positivt och jag blev glad. Isen känns som den äntligen är bruten och det känns verkligen toppen!! Rött hjärta

Vad som händer framåt har jag ingen aning om och det är nog bra, men mitt mål står fast och om jag når det eller inte, återstår att se... Blinkar

Sarah Dawn Finer - I remember lovestory | by Dr. Radut