Skip to Content

Tåg till Stockholm, dag 1

Denna resa började med att jag vaknade halv sju av att väckarn ringde, trött... Eftersom det skulle bjudas på frukost på tåget blev det bara en kaffe och skorpa medan jag packade det sista. Blev klar rätt tidigt så jag siktade på att hinna med 9'an som går förbi Centralen. Nästan framme vid hållplatsen kommer bussen och jag inser att jag får ta 1'an istället, men en snäll busschaufför gjorde att jag ändå fick åka med. Laughing out loud
Tåget gick, enligt tidtabell, 8.20 från Centralstationen. Har haft en behaglig resa i första klass på X2000 till Stockholm. Frukosten som ingick i biljetten var mumsig om dock lite liten... Smile Men som tur är ingår även kaffe, vatten och frukt i första klass, så mig har det inte gått nån nöd på. Internet är oxå fritt i 1a klass, skönt, surfat hela vägen... Har dessutom haft trevligt resesällskap och vi har surrat på mest hela resan. Att knyta nya kontakter är alltid av godo!!

På tåget

Väl framme i Sthlm, 13.30, blev jag hämtad av Tina, Elsa o Ingrid. Köpte med oss Thaiwok till lunch som vi avnjöt på altanen i Segeltorp. Efter lunch har jag snusat Ingrid och gått i Spökskogen med Elsa. När broder kom hem packade vi picknick korgen och badväskan och åkte till Mälarhöjdsbadet för ett kvällsdopp, helt underbart! 25 grader i luften och inte mycket kallare i vattnet. Sallad och bröd avnjöt vi på en filt på det brända gräset efter simturen. Ingrid har varit lite kinkig ikväll, troligen risig i kistan. Inte lätt att vara drygt en månad och inte kunna säga vad det är som är fel.

Mälarhöjdsbadet

Väl hemma hos bror igen, bjöds det på ett glas gott rosévin till Allsången och Morden i Midsomer. En bra dag som nog slutar med att jag somnar sött i sängen i källaren så småningom.
Antal steg idag: 4585, LÅGT, men det beror nog på tågresa o ingen ordentlig promenad. Får försöka bättra det imorgon. Däremot har jag simmat lite i Mälaren ikväll. Smilestory | by Dr. Radut