Skip to Content

Svåra beslut

Nu är det dags att lägga bud på ett av de ställen jag varit och tittat på, HJÄLP!!
Jag har jobbat en hel del med budgeten och just nu känns det alldeles för bra, måste ha gjort något allvarligt fel... Men å andra sidan bygger den på det jag tror att jag måste sälja för att det ska fungera. Jag ska även göra en budget för "worst case sceanrio", för att se var noll-punkten går. Även om budgeten just nu känns bra, så känns det även i magen att jag vill och ska lägga ett bud. Hur mycket är jag beredd att betala? Vad får jag låna på banken? När kan jag räkna hem kostnaden? Många frågor är det... och inga direkta svar har jag i dagsläget. Confused
Jag har även fått reda på att det är två andra intressenter inblandade så oavsett vad jag bestämmer mig för att lägga för bud så är det ju inte säkert att det blir detta ställe som blir mitt, men jag ska iaf vara med i leken. Smile
Det känns även lite "gruvet" att ägaren vill sälja till 31/7 för då är jag inte ens hemma, men iofs ska väl inte det spela någon roll, Jag behöver ju ändå någon vecka på mig att sätta min prägel på stället och inreda det som jag vill. Jag behöver även tiden för lite marknadsföring, ta fram en hemsida, anställa personal och lite annat smått och gott. Equal Smile
Så, det stora och svåra beslutet just nu är: Vilket blir mitt bud??
Jag får återkomma med mera information i ärendet när jag vet hur det gått. Ha en bra sommar så länge!! Heart

Kommentarer

Bud lagt...

Nu är ett bud lagt, återstår bara att vänta på vad de andra intressenterna lägger för bud...story | by Dr. Radut