Skip to Content

Påskfirandet är över...

Nu är firandet över för den här gången.

Helgen har varit mysig med trevligt umgänge, god mat och snask. Blev dock mindre gotta än vad jag trodde och det känns bra. Som brukligt, när jag umgåtts med min bror och hans familj några dar, så har jag återigen åkt på feber. Känner mig dock bättre idag än igår. Låg under filten hela dan igår och la mig halv nio, har sovit över nio timmar inatt och det var välbehövligt. Är lite hängig idag oxå, men betydligt bättre än igår.

Var chaufför till en jättetrevlig middag på långfredagen. Bror och svägerskan var bjudna på middag hos "Ragnar" och som chaffis fick jag följa med. Restaurangmat på menyn, mycket gott, men lite väl fett... min mage gillar inte det... men ibland så funkar ju även det.

Idag blir det lugna gatan, börjar jobba heltid imorgon, efter 2.5 månads sjukskrivning. Det känns ok! Men vilken pärs jag gått igenom! Nu är jag dock åter på rätt väg. Har dessutom slängt ut det gamla, Gunilla Eriksson och tagit in det nya, Gunilla Ödin. Känns väldigt bra att byta "identitet", det känns naturligt eftersom jag numer är en annan person än den jag levt med 37 år av mitt liv.

GLAD PÅSK!!story | by Dr. Radut