Skip to Content

Hårresande!!

Tänk att så lite kan göra en så glad... Här om veckan ringde min bror och berättade att jag ska bli faster igen i maj. Och jag blev så himla glad, log med hela ansiktet... Skrattar

Sedan börjar det hända saker på andra fronter oxå... T.ex. låg jag vaken en natt, för ett par veckor sen, och vände ut o in på mitt liv. Jobbade fram en ny affärsidé, vision o säljbara objekt. Detta var det bara för mig att "dokumentera av" mig när jag väl klev upp. Detta innebär att jag nu jobbar på med 2 parallella spår. De e mycke nu... Ler
Jag och min fd kollega, Lars-Erik, är ute o letar lokaler som vi kan sitta och jobba i efter jul, för att komma igång på allvar. Det känns bra! För effektiviteten är inte på topp när jag sitter hemma... Ledsen

Rött hjärtalivet går på sparlåga... som vanligt, kanske ska tilläggas... däremot får jag kanske trevligt besök i helgen och det ska, om det blir av, bli riktigt skoj! Ett tag sen vi sågs... spännande att se hur det känns nu. Ler med tungan ute Hur som helst ska det bli väldans skoj att gå på Jannez på Folkan (el OSD som det heter numerFörvirrad), oavsett om jag får sällskap eller ej. Fest
Arvingefrågan är ännu olöst, men "den som lever får se", heter det ju... så det ordnar sig nog... Blir när det blir, om det är meningen... annars är det väl inte det...

Mitt mål som jag satt upp finns fortfarande kvar o nu känns det lite närmare än det gjorde sist jag skrev!

Till sist, Lyssna o Njut!!

Celtic Woman - A new journeystory | by Dr. Radut