Skip to Content

Gråmulet o fuktigt

Hoppade över att titta på herrarnas 50km gång imorse och det var nog tur det, för jag har hostat halva natten, less på det nu!! Därför inhandlades hostmedicin på lunchen idag, hoppas det blir bättre nu.

Under förmiddagspasset satte vi oss i höjdhoppskurvan och hejade på Emma Green som lyckades kvala in till finalen i höjdhopp. Träffade hennes föräldrar innan kvalet och de var postiva för Emma hade varit på gott humör på morgonen. Smile Samtidigt som Emmas kval pågick så började spjutkvalet och Thorkildsen, som är min favorit, imponerade inte! Hoppas han kommer igen i finalen, för han tog sig dit, även om det var med nöd och näppe.

Åkte till hotellet på lunchen och softade, sedan åt vi en god ”lunch” på Café Esapania innan det var dax att åter åka upp till stadion. Resan till stadion gör vi med en bergbana, som går rakt upp på berget, där stadion ligger, och resan tar c:a 2.5 minut. Smile Rätt coolt! Stationen är dessutom precis ovanför hotellet. Innan det var dax för kvällspasset tog vi en runda i sponsorbyn för att kika lite i tälten. Byn är betydligt sämre än i Berlin med färre tält och nästan ingen mat till försäljning. Tycker att hela arrangemanget runt omkring tävlingarna här i Barcelona är sämre än i Berlin. (VM i augusti 2009)

Sponsorbyn

Under kvällspasset har det varit 10 finaler och i vårt interna tips lyckades jag skrapa ihop 23 poäng och ligger nu bara en poäng efter ledaren. Avancerade från 4'e till 2a plats idag, SKOJ! Jag som inte kan nåt!! Alla andra i gruppen är riktiga ”oldies” i gamet och experter på området. Vet dock, tyvärr, att jag har en sämre dag imorgon. Efter tävlingarna var jag lat och åkte vår abonnerade buss ner till hotellet där i princip alla i gruppen samlades i baren för en öl eller nåt. Surrat om tävlingarna och lite annat skoj, väldigt trevligt. Men nu när det är över midnatt är det sängen som lockar mer. Imorgon bitti ska vi bege oss ut på stan och heja på de svenska tjejerna som springer maraton. Applause
Antal steg idag: 8736, en knappt ok dag! Gjorde ingen rejäl promenad på lunchuppehållet idag, plus att jag åkte buss hem från stadion. Worriedstory | by Dr. Radut