Skip to Content

En underbar höstdag <3

Vaknade vid sex imorse av ett underbart o härligt barnskratt. Är det möjligt att få en bättre o mer positiv start på dagen?? Day Dreaming
Klev upp och gick ner till familjen som var i full gång att dra igång dagen. Anders serverade mig lite kaffe, mums! Och Tina laddade för dagens arbete. Strax efter halv sju var huset tomt och jag satte mig i soffan o bara softade tills det var dax för en dusch och frukost.
Vi elva rattade jag bilen till Borlänge för att hälsa på kusin Maria, som jag inte träffat på c:a 4 år, och hennes 5-åriga dotter Moa. Solen sken och det har varit en helt underbar höst dag!! Heart Jättemysigt att få träffa Maria o Moa och umgås en dag. Vi surrade, återupplevde gamla minnen och tog en promenad till Kupolen där vi åt en sen lunch. Jag intog en supergod pizza Shock kanske inte det nyttigaste alternativet, men WTF... S

Vid 16-tiden letade jag mig tillbaka till By och detta lilla paradis:
By

Blev varmt välkomnad och serverad en wirre i soffan. I väntan på en suring som skulle imundigas lite senare så relaxade jag en stund i Tinas underbart sköna skinnsoffa:
Relax

De som står för gästfriheten, retsamma kommentarer och som ger mig många härliga skratt med kramp i magen som följd är mina underbara vänner Tina och Anders.

Dagen avslutades med ett sprängfyllt Idol, en öl och lite gotta... Kan man ha en bättre avslutning på en fredag?? Equal Smile Heartstory | by Dr. Radut