Skip to Content

Det börjar röra på sig... :)

Vad ska man göra när halsont, feber, snuva o hosta slår till? Jo VILA!!! Equal Smile
Och det är precis det jag gjort i snart 2 veckor. Börjar bli less på hostan som gör att jag inte kan ut och springa. Det känns som jag behöver komma igång igen. Den här veckan blev jag anmäld till Vårruset i Sundsvall som går av stapeln 25 maj. För att fixa det behöver jag bli frisk NU så att jag kan komma igång igen!!

Den här veckan har det hänt lite på "arbets"-fronten. Dels har jag publicerat denna sida och det känns toppen! Det var lite strul med det i.o.m. att jag har ett ö i adressen, men som tur är har jag Lars-Erik, som är en klippa, till min hjälp och då ordnar sig allting till slut. Det finns mycket kvar att göra på sidan, men det får komma eftersom. Smile

I onsdags var jag och kikade på Tuttis konfetti som är till salu. Idag lunch/fik som har en otrolig potential. Med lite piff så kan det bli hur bra som helst. Tyvärr så har ägaren begärt alldeles för mycket för det, men det kanske är förhandlingsbart. Laughing out loud Som ni kanske märker så har jag fixat med smileys oxå. hihi Hur som helst så för att jag ska fatta ett slutgiltigt beslut om huruvida jag ska gå vidare med min affärsidé "att servera och sälja god och hälsosam mat..." behöver jag genomföra en praktik på en lunchrestaurang. Igår blev detta äntligen klart! Jag ska genomföra denna praktik på golfrestaurangen på Frösön under två veckor i maj. Det känns hur spännande som helst!! Då ska jag passa på att lära mig så mycket som möjligt om hur ett lunchkök fungerar och samtidigt känna efter om det är något som jag verkligen vill satsa min själ, mitt Heart, min tid och mitt kapital på. Det är ju min dröm sen nästan 20 år tillbaka, så det krävs att beslutet blir RÄTT!!

Hoppas på ett tillfrisknande snart så att jag kan synas i löparspåret igen, men innan dess ska jag fira in Valborg med ett glas vin och 1'a maj ska firas i glada vänners lag på dansgalan i Nälden. Party

Trevlig helg goa vänner!

Blev inspirerad av "Så ska det låta"... Min favoritlåt alla kategorier, håll till godo: Gunillas favvo "all time high"story | by Dr. Radut