Skip to Content

Beslut är befriande! Oavsett vilka det blir...

Nu är det äntligen gjort, beslut är taget och det blir ingen resa till Tanzania, iaf inte för min del. I förra veckan fick jag besked att allt var klart och jag visste varken ut eller in. Fick en stor klump i magen och mådde, rent ut sagt, illa i ett par dagar innan jag fattat ett beslut. Jag försökte hitta tillbaka till känslan jag hade när jag beslutade mig för att åka, då nån gång i mitten av oktober, men lyckades inte alls. Jag funderade också över varför jag då bestämde mig för att tacka ja och de anledningarna var också som bortblåsta. Så vad göra?? Jo, tacka nej! Känslan i magen när beslutet var taget är helt obeskrivlig, vilken befrielse, äntligen kunde jag le igen och andas ut, aptiten kom tillbaka och nu ser jag med tillförsikt fram emot en vinter i Sverige... Glad med tungan ute

Nu hoppas jag bara att jag dessutom hittar ett intressant uppdrag att jobba med, så att tiden på jobbet känns mer meningsfull. Ibland räcker det inte riktigt med underbara arbetskamrater, det behövs lite utmaningar oxå... Igår skickades min CV på ett uppdrag på SL Access i Sthlm och det verkar vara riktigt skoj! Jag tror nog att jag skulle stå ut i storstan, iaf ett tag, umgås med vänner och familj. Självklart blir det jobbigt att veckopendla, men man får ta det onda med det goda... Mycket glad

Wow, säger jag bara! Snön och vintern är äntligen här! Dax att plocka fram skidorna ut förrådet, kolla av läget, lägga på lite glidvalla och vallatejp, sen är det bara att ge sig ut i spåren. Så skönt det är! Måste ju börja träna för Tjejvasan. Ler Det står inte på förrän vi är i slutet av februari och jag ska stå på startlinjen igen. Har dock inte bokat boende ännu, kanske dax att göra det... Förvirrad

Just nu känns det lite lättare att ta sig ut, har under november blivit av med mitt sötsug och det är helt underbart, på kuppen har jag dessutom tappat 5 kilo Förvånad, inte helt fel. Nu är det bara att fortsätta på den inslagna linjen och så länge jag inte är sötsugen så känns det inte som något större problem. Gäller bara att försöka hålla ner intaget av kolhydrater och då framför allt snabba kolhydrater. Jag trodde verkligen inte att det skulle vara så lätt, men det är klart, är man motiverad så går allt mycket lättare. Men så är det väl med allt i livet, att motivation är A och O.

Jaha, och julen närmar sig med stormsteg! Detta är ju den absolut mysigaste tiden på året. Kan man annat än vara glad. Snön ligger vit på taken och endast tomten är ..... Ljusen lyser i fönstren och alla ljuslyktor är tända. I helgen var det fullt adventsstök och så fint det blev! Städning, upp med stakar och tomtar... Bakade både lördag och söndag, doftar ju helt underbart i lägenheten när man kommer in, efter att ha varit ute på en promenad.

Nu är det dax att säga tjingeling för den här gången! Skickar med en riktig höjdare! Förändringens vind blåser verkligen... men egentligen blev det väl ingen förändring, mer än i beslutet.... Håll till godo!

Wind of changestory | by Dr. Radut