Skip to Content

Avslut o nystart!

Vissa saker i ens liv har ett slut och andra har en början... Så är det för mig på jobbfronten just nu... Imorgon är min sista dag som anställd på Cybercom och nu är det dax att blicka framåt och komma underfund med "vad jag ska bli när jag blir stor"... Ler
Efter att ha varit på samma ställe i 19 år känns det nu hur bra som helst att få en nystart och ibland behöver man få sig en spark där bak för att stanna upp och fundera på vad man vill med sitt liv. Just nu är jag inne i den perioden och självklart går det upp o ner, men just nu är det iaf upp!! Fest

På det privata planet har också en LÅNG relation nu tagit slut och jag ska försöka lämna det bakom mig och blicka framåt. Även om det var jag som avslutade relationen så är det ändå lite vemodigt. Dessutom har jag lärt mig massor om mig själv under de här åren och det är jag oerhört tacksam för. Något jag kommer att ha med mig under resten av mitt liv. Personen kommer oxå alltid ha en stor plats i mitt Rött hjärta. Men ibland måste man göra avslut för att kunna blicka framåt. Det kanske är någon mening med att båda dessa inföll samtidigt...

Så vad kommer då denna nystart att leda till... ja, det lär framtiden utvisa! Just nu ska jag iaf sätta personliga mål och börja fundera på vad jag vill med mina kommande 25 år i yrkeslivet... el kanske inte 25, men iaf ett bra tag framöver... Efter min "olycka" 2006 har jag svårt att blicka för långt framåt, lever gärna mer här och nu, men ska jag kunna försörja mig får jag väl ändå sätta någon form av mål och plan i verket. Skrattar
Ett mål är iaf tydligt! Det man vill kan man få, har jag hört... och det fokuserar jag på... "In my Heart"... Blinkar

Nanne Grönwall - Håll om migstory | by Dr. Radut