Skip to Content

2,5 år sen sist...

Inser precis att jag inte skrivit sen 10 juli 2006 o nu är det 2008.
Skam på torra land!! Cool

Man kanske skulle prova sig på det här igen... om inte kan det ju vara ett bra sätt att förmedla sina tankar till omvärlden OM jag kommer iväg till Dar es Salaam i Tanzania. Ja, det är en historia för sig...
Har fått en förfrågan om jag vill åka dit som projektadministratör from så fort som möjligt tom aug 09 (med option på förlängning Förvirrad). Jag har funderat hit o dit och fram å tebax... När jag äntligen bestämt mig för att tacka ja, fick jag reda på att avtalet om förlängning med kunden ej är klart ännu. Jag får vänta ytterliggare 2-3 veckor innan jag vet om det blir av. Iom att det dröjer så lutar det nog åt att jag blir hemma över jul och åker direkt på nya året.
Jag vet att det är världens chans, men samtidigt känns det lite "skrämmande". Det är ju ändå ett av världens fattigaste länder och det är TOTALT annorlunda än Sverige. Dock ger det nog otroligt mycket! Så ja... jag åker om kunden förlänger projektet.
Cybercom har ett uppdrag, med c:a 70 pers i projektet, att bygga ett mobilnät i Tanzania. Mina uppgifter skulle bestå i att "serva" de i projektet, vilket nog inte är helt lätt med konstant kaos, ingen infrastruktur och ett korrupt land. Låter som en utmaning och det kan jag behöva, problemlösare som jag är. Glad med tungan ute

I övrigt har det väl hänt en hel del sen sist jag skrev men det tar jag en annan dag.

Nu väntar jag med spänning på att få kontakt igen... Blinkning

Kram kram

Foto från kiosken på Råsunda, 11 okt 2008 (VM kval Sverige-Portugal)

medium_IMG_3225.JPGstory | by Dr. Radut